Den zdraví a sociálních služeb - osobnost roku v soc. službách FM

22.09.2012 12:28

 


Letošní Den zdraví a sociálních služeb, konaný dne 20.9. ve Frýdku–Místku, byl pro Podané ruce, o.s. – Projekt OsA zvlášť významný.

Spousta návštěvníků i letos přišla do místeckého Národního domu, aby se informovali o otázkách zdravého životního stylu a měli možnost se zorientovat v nabídkách sociálních služeb různých místních organizací a sdružení. Naše nezisková organizace Podané ruce, o.s. – Projekt OsA seznamovala zájemce s registrovanou terénní sociální službu osobní asistenci a návštěvníky při vstupu do vestibulu vítal i canisterapeutický pes Podaných rukou, o.s.


V průběhu dopoledne došlo také na předávání ocenění určených výrazným osobnostem v sociálních službách. Díky tomuto projektu, realizovanému statutárním městem Frýdek-Místek byla vyhlášena „Osobnosti roku v sociálních službách Frýdku-Místku“ ředitelka naší organizace paní Bc. Helena Fejkusová, která se zasloužila o vznik Projektu osobní asistence a také o rozvoj dobrovolnické činnosti canisterapie. Přispěla tak k rozvoji a zviditelnění sociálních služeb ve městě.


Předsedkyně sdružení Podané ruce, o.s. a ředitelka organizace Podané ruce, o.s. - Projekt OsA po převzetí ocenění řekla: „Je to pro mě hodně velká výzva. Budu muset nyní na sobě hodně zapracovat. Tou osobností jsem se nestala samozřejmě pouze já sama. Jde o ocenění pro spolupracovníky a všechny osobní asistenty.“


Děkujeme a blahopřejeme 


Za Podané ruce, o.s. – Projekt OsA
Bc. Ivana Mikulcová

 

 

 

 

FOTOGALERII naleznete zde: https://podaneruce.rajce.idnes.cz/