Slavnostní předávaní osobních automobilů

22.03.2012 12:08

 


Fotogalerii z akce připravujeme

 

Záznam České televize naleznete zde: ČT archív - události v regionech
Čas cca 6 minuta událostí.

 

Nestátní nezisková organizace Podané ruce, o.s. – Projekt OsA může díky solidaritě televizních diváků nejstaršího charitativního projektu – Adventní koncerty České televize 2011 zakoupit 3 osobní automobily, které pomohou realizovat terénní sociální službu osobní asistenci handicapovaným a seniorům i v odlehlých a těžce dostupných místech Moravskoslezského kraje. Své služby budeme moci realizovat kvalitněji, rychleji a ve větším rozsahu.
 
Osobní automobily jsou zakoupeny z finančního výtěžku charitativního projektu Adventní koncerty České televize 2011, do kterého byla naše organizace Podané ruce, o.s. – Projekt OsA zařazena jako jedna ze 4 pomáhajících organizací v rámci celorepublikového výběru. Loňský již 21. ročník Adventních koncertů na ČT1, vysílaný 4.12. 2011 z baziliky sv. Jiří na Pražském hradě byl věnován právě naší organizaci. Měli jsme takto možnost prezentovat terénní sociální službu osobní asistenci v přímém přenosu ve veřejnoprávním celorepublikovém médiu a zviditelnit i města a vesnice, ve kterých ji poskytujeme. Nové 3 osobní automobily pomohou obnovit stávající, technicky již nevyhovující, vozový park a nahradí osobním asistentkám jejich vlastní os. automobily, kterými cestují za klienty do odlehlých vesnic, kde je obtížná dopravní dostupnost.
 
Děkujeme za podporu všem sponzorům, organizacím a jednotlivcům, kteří finančními dary a DMS podpořili projekt Adventní koncerty České televize, který nám umožní snížit náklady na dopravu při osobní asistenci lidem s nejrůznějšími handicapy a seniorům.
 
 
Za organizaci Podané ruce, o.s. – Projekt OsA
Bc. Ivana Mikulcová
 
 

klikněte na pozvánku pro větší náhled

 

FOTOGALERII naleznete zde: https://podaneruce.rajce.idnes.cz/