Zlínské jaro 3. - 6. května 2012

07.05.2012 15:42

 

 

Naše organizace se zúčastnila 2. ročníku Zlínského jara - festivalu demokracie a občanské společnosti, který se konal ve dnech 3. – 6. května 2012 ve Zlíně.

Zapojili jsme se do výstavy „Normální je pomáhat“, na které se prezentovaly aktivity nestátních neziskových organizací působících ve Zlíně a okolí. Tato výstava probíhala ve dnech 4 - 20. května 2012 ve foyer Multikina v galerii Zlaté jablko na náměstí Míru ve Zlíně.

Dále jsme se zúčastnili aktivit dne 6. května v rámci Dne svátečního, jehož hlavní úlohou byla oslava občanské společnosti a představení jednotlivých dobrovolnických a neziskových organizací. Akce se konala na náměstí Míru od 10 – 18 hodin a zúčastnilo se jí kolem 16 organizací, které formou workshopů, aktivit a prodejních stánků nabízely své služby (aktivity) občanům města Zlína i okolí. V rámci doprovodného programu zahrály přítomným kapely jako Žamboši nebo Epy de Mye a také předvedli své umění členové a klienti některých organizací. Naše organizace zde představovala jak projekt osobní asistence tak také aktivity v rámci projektu canisterapie.

Akce se vydařila, sluníčko svítilo po celý den a my jsme navázali kontakty s některými z přítomných neziskovek a určitě se také dostali lépe do povědomí obyvatel Zlína. Více informací můžete získat na www.zlinskejaro.cz.

 

plakát zde

 

FOTOGALERII naleznete zde: https://podaneruce.rajce.idnes.cz/